Hjälp till att förbättra JK.se – bli en del av redaktionen!

Dela gärna!

Sedan den nya hemsidan lanserades tidigare i år har arbetet med att få ut texter gått stundtals fantastiskt bra, stundtals lite sämre. Ojämnheten beror främst på att det är ett fåtal personer som gör ett oerhört jobb och när dessa personer inte har tid blir uppdateringen av sidan inte fullt lika bra som den kan vara.

DIF-surrdelen har en enorm potential att på ett bra sätt bevaka fotbollen och hockeyn samt ge utrymme till andra Djurgårdssektioner. Tyvärr är vi få i redaktionen som skriver texter om det sportsliga och därför behöver vi nu andra drivna Djurgårdares hjälp.

Vi söker framför allt dig som är intresserad av att intervjua spelare, skriva om matcherna före och efter, göra reportage m.m. och som känner att Du har tid att lägga ner en del arbete, självklart anpassat till hur mycket tid Du har över. Här ska det nämnas att jobbet är helt ideellt och alla gör det på sin egna fritid.

Så om Du är intresserad av att bli en del av den familj som kallas hemsidesredaktionen skicka då ett mail till [email protected] och berätta ytterst kortfattat vem du är och vad du vill hjälpa till med.

Om du hellre vill hjälpa till med andra typer av texter under t.ex. Supporterkultur-delen, maila [email protected] så vidarebefordras det till rätt person.

Målet är att ha ett möte och samla alla intresserade i slutet av sommaren/början av hösten.

Hoppas Du hör av Dig!