Inför DIF – Oskarshamn

Dela gärna!

Ikväll klockan 19.00 möter DIF Oskarshamn på hemmais. Efter en grymt skön övertidsseger mot Troja i premiären tar vi nu nya tag och plockar tre poäng.

Jimmie fick en riktigt värdig hyllning i premiären där även laget (till slut) gjorde sitt och vann på övertid. Nu spelas match numero due i årets serie och det är extremt viktigt att vi plockar hem alla poäng om vi vill haka på i toppen. Fixa en biljett om du inte redan har det, tjata med polarna om du redan har köpt!

Är du medlem i Djurgården Hockey får du två matcher per säsong gå gratis på hockey (förutom en administrationsavgift på 30 kronor). Första matchen är idag och du tar del av erbjudandet här (länk). Varje medlem får boka upp till fem biljetter, med andra ord är detta ett utmärkt tillfälle att bli medlem i DIF om du inte redan är det. Bli medlem här (länk) och ta sedan del av erbjudandet.

KÖP BILJETT HÄR!

Till matchen kommer Järnkaminerna dessutom inte bara sälja en utan två nya pikétröjor. Priset är 300 kronor styck och så här ser tröjorna ut:

Skärmavbild 2013-09-18 kl. 14.50.16

Har du inte fått ditt medlemskort i Järnkaminerna ännu? Då kan du komma till vårt souvenirbås ikväll och hämta ut ditt kort mot uppvisande av antingen medlemskapsbekräftelse eller legitimation. I vårt bås kan du även boka en plats på vår buss till Västerås på fredag för bara 200 spänn, övriga bortaresor, köpa souvenirer och bli medlem. Dessutom har vi ett begränsat antal derbybiljetter till försäljning. Dessa kan endast köpas av medlemmar i JK en biljett per person gäller. Kom förbi!

HÄR ÄR VI, DJURGÅRDEN!