Sida 1 av 1

Innebandygäng söker spelare till cup!

InläggPostat: 08 jul 2013, 01:27
av D.F.I.
Kort presentation
I nuläget är vi 3-4 stycken blåränder som lirar, vi är ett ganska ungt gäng på 19-22 bast från olika delar i stockholms området. Vissa av oss håller på avsluta sina studier och andra har avslutat skolan och är för närvarande arbetssökande. Vi började lira innebandy ihop sen agusti förra året, sen dess har vi tränat lite vid enstaka tillfällen och vid samband med DIF innebandy-matcher.

Sammanfattning av Assist Sommarcup

Första pris: 20.000;- i presentkort från ASSIST!

Cupen spelas ute i Komethallen, järfälla, gruppspelet påbörjas 10:e agusti klockan 10:00 och slutar klockan 17:30 och fortsätter dagen därpå f.r.o.m. kl 09:00 till 14:00. Slutspel (i form av åttondel o.d) påbörjas kort därefter kl 14:30 till 17:30.

I nuläget är det 24 lag (kanske mer) anmälda, vilket innebär 4 matcher per lag.

Spelupplägget är 3-manna+keeper, max 10 spelare/lag, med matcher innehållandes 2x11 minuter.

Det finns en minimumålder på min 18 år, men man kan få dispens ner till åtminstone 16 år.

Mer info om cupen finns här: http://www.sil.se/web/page.aspx?refid=202

Spelare till DIF.FANS.INNEBANDY (D.F.I.)

Vi söker i första hand: målvakt, vi har bara en målvaktshjälm och målvaktshandskar. Om du har målvaktsutrustning själv vore det perfekt. Andra hand: Backar och Forwards. Tredje hand:Lagkapten Bestäms senare inom gruppen.

Vi kommer lira cupen i blåblårandiga matchtröjor, jag kan bara låna ut max en, så det är viktigt att du skaffar en om du vill lira med oss i cupen.

-Erfarenheten och skickligheten är ett plus men det är inte det viktigaste. Bland oss är det vissa som har lirat innebandy dryga 10 år och vissa lirat i diverse korpen eller i lite smått i skol-perioder. Det viktigaste här är att du (i sann Djurgårdsanda) är en sjyst kamrat.

Förutom själva innebandyliret så går vi på Djurgården innebandys Dam och herrmatcher ibland, jag säger ibland för vi som vanliga klacksupportrar i respektive hockeyn och fotbollen så krockar innebandymatcher med serie- och bortamatcher från dem två sektionerna.

Intresserad? Kontakta oss!

När ekonomin är ordnad, tränar vi i Sollentuna rackethall. Annars lirar vi på söndagar runt lunchtid ungefär (mellan 11-13) på en uteplan i det förnyade Nyboda skola,Tyresö.

Så om du är på, kan du antingen poppa upp på träningstider annonserade på denna tråd, eller så kan du skicka ett mail till dfi.stockholm@gmail.com där du kortfattat berättar vem du är samt inkluderar ditt mobilnummer så sms:ar jag dig om nya kommande träningstider.

Hoppas att få lira med er, hörs!

//Lagledare

Re: Innebandygäng söker spelare till cup!

InläggPostat: 08 jul 2013, 20:22
av Thåie
Måste man vara grym eller är det typ som glada amatörer?

Re: Innebandygäng söker spelare till cup!

InläggPostat: 08 jul 2013, 23:34
av D.F.I.
Thåie skrev:Måste man vara grym eller är det typ som glada amatörer?


Precis. Skicklighet är ett bonus men det är inte det viktigaste, prio nr ett är att man älskar att lira helt enkelt.

Man måste inte vara en elitspelare, gillar man att lira innebandy och känner sig intresserad att lira med oss så äre bara att slå till.

Re: Innebandygäng söker spelare till cup!

InläggPostat: 16 jul 2013, 17:42
av Martin51
Bor just nu i Örebro, vore skit kul annars. Jag stod i mål på elit-junior klassen förut, gått elit-idrott och vunnit SM-guld i JAS tsm med Örebro Innebandy. Lade av inför den kommande säsongen pga bristande intresse och satsning på studier.

Om jag inte kan vara med har jag målvaktskläder att ge bort (och sen klart bättre utrustning som är till salu om så är fallet).

Re: Innebandygäng söker spelare till cup!

InläggPostat: 27 jul 2013, 04:34
av Lalabluesaints
Har kontaktat er via mail.