Reseklubben 2014

Frågor om JK, klacken, och supporterlivet

Reseklubben 2014

Inläggav Miike » 21 jan 2014, 15:49

Vi i Järnkaminernas reseklubb har stora planer inför 2014. Vi satsar hårt på att vi ska bli ännu fler på bortaplan under året och kommer med lite hjälp från grabbarna på planen att kunna bli riktigt många! Vi strävar som alltid efter att bli jämnare genom att vara fler på de mindre attraktiva bortamatcherna, men även fortsätta storsatsa på särskilda matcher och invadera med tusentals djurgårdare.

Som vanligt är vi i stort behov av hjälp. Vi har mängder med bra idéer, men för att kunna genomföra dessa behöver vi fler som kan hjälpa till. Vi behöver bussvärdar, folk som kan hjälpa till att kränga souvenirer, administrera och förbereda inför bortamatcher m.m.

Till att börja har vi ett stort behov av bussvärdar till Helsingborg. De flesta vill såklart åka tåg, men för att vi ska kunna bli så mycket som 5000 man i Helsingborg behöver vi även skicka ett stort lass med bussar. Om du vill åka buss, är beredd att offra dig och köra bussvärd istället för att åka tåg, är under 18, inte har råd med tåg eller helt enkelt inte lyckas få tag på en tågbiljett på lördag vore det guld om du kan hjälpa till och ställa upp som bussvärd. Hör av dig till Reseklubben och säg vad du vill hjälpa till med. Maila oss på reseklubben@jarnkaminerna.se, skicka ett PM eller hugg tag i mig/Joel Andersson på någon match.

Bild
Användarvisningsbild
Miike
Rekommenderad forumit
 
Inlägg: 465
Blev medlem: 05 okt 2012, 11:54
 
 

Återgå till Järnkaminerna

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster

cron