Du är Djurgårdare, en del av det vi kallar Djurgårdsfamiljen. Den här uppmaningen går ut till dig, för vi behöver dig!

Järnkaminerna är officiell supporterförening för Djurgårdens IF och vi sliter stenhårt för att DIF ska vara bäst i landet på läktarna och på planen. Som supporterförening känner också vi att vi är starkare och bättre rustade än någonsin. Det är många inom JK som är drivna och vill oerhört mycket för DIF och vår supporterkulturs bästa.

Vi vill växa och utveckla vår supporterkultur att bli ännu större och starkare – därför behöver vi just dig som medlem i JK!

Vi har de senaste åren haft en mycket positiv medlemsutveckling med över 5000 medlemmar och flera medlemsrekord. Ännu medlemmar skulle ge oss mycket bättre förutsättningar och större resurser att ge tillbaka till Djurgårdsfamiljen i olika former av supporterservice, vilket stärker vår hela supporterkultur, och samtidigt i slutändan ger laget i våra hjärtan ett ännu bättre stöd!

Det är dags att, med din hjälp, höja nivån på vår supporterkultur och Järnkaminerna. Är du Djurgårdare, oavsett ålder eller läktarsektion och vill att DIF ska ha landets bästa supporterkultur, då bidrar just du till det med ett medlemskap hos oss. Vi har en supporterkultur där vi i vissa matcher har 20 000 pers som står upp och sjunger för DIF – alla dessa 20 000 brinner för DIF och vår supporterkultur, men tyvärr är alldeles för få medlemmar. Varför är det så? Jo, det handlar om attityd och okunskap om vad JK gör och bidrar med, och det är givetvis även vårt eget fel som inte lyckats förmedla till dig och Djurgårdsfamiljen vad vi gör och betyder för vår supporterkultur. Men det är dags för ändring på det, vi ska bättra oss och vi vill att du förstår vikten av ett starkt JK!

Vi hoppas du är med oss och blir medlem, då lovar vi att vi ska ge er landets bästa supporterförening och service! Bli medlem idag!

Vill du veta mer vad din medlemsavgift går till och vad vi gör och vill göra? Läs denna text eller maila oss på styrelsen@jarnkaminerna.se så svarar vi gärna på dina frågor.

Tillsammans för världens bästa lag och vackraste förening!

BLI MEDLEM HÄR! (betala med kort eller Swish)