Supporterintervju: Magnus Öhrman

Dela gärna!

Namn: Magnus Öhrman
Ålder: 26 och ett halvt
Sektion: M/N

Vilket är ditt bästa minne från våren?
Uteslutet Malmö borta, trots förlusten med 2-1. Vi fick iväg ett tåg efter mycket hårt slit. På Malmös nya arena visade vi under 90 minuter vad inställning och hjärta innebär. De tappra Blåränder som var där ska ha en stor eloge. Hela dagen var underbar. Att tillbringa dit- och hemresan med alla Djurgårdsvänner var fantastiskt och ytterligare ett skönt minne.

Vad har du för förhoppningar inför sommaren och hösten?
Jag hoppas att inställningen som skådats på våra fotbollsläktare under vårsäsongen fortsätter i samma spår. För DIF:s del så är kvarstår min förhoppning från innan säsongsinledningen. Jag hoppas fortfarande att vi inte åker ur och jag hoppas att alla som kallar sig Djurgårdare får arslet ur vagnen och stöttar föreningen på plats. DIF behöver all hjälp de kan få både sportsligt och ekonomiskt, hela säsongen ut.

Vart laddar du upp inför matchen mot Helsingborg?
Det är ju storsamlingen i Humlan som gäller, såklart! Där ska jag ladda upp med alla sköna Djurgårdsvänner med några kalla öl. Jag kräver sol och strålande sommarväder. Troligen blir det nog ett besök hos Berit på Östra också innan man är redo för match.

Vilken matchtröja kommer du ha på dig under matchen mot Helsingborg?
Själv dammar jag nog av min kortärmade tyganekdot från -99, den med DIF-emblemet mitt på bröstet och “Stockholms Stolthet” skrivet på ett ganska olämpligt ställe. Den tröjan är skön. Förvisso sliten som fan och usel passform. Men fotbollsläktare är ingen jävla catwalk och var man måste ju göra sitt för vår manifestation i Djurgårdskärlek.

Är det någon av de kommande bortamatcherna du ser fram emot extra mycket?
Första bortamatchen efter uppehållet är ju Kalmar en lördag, det ska bli riktigt skoj! Då ska vi åka ner och dra med oss ett bättre resultat än förra året. Så länge alla spelare uppvisar samma sköna inställning som Rajalakso gjorde den matchen kommer vi köra över Smålands Stolthet fullständigt. Mitt tips är att ståplatsbiljetterna kommer säljas svart och att det kommer blåsa utav bara helvete. Skit samma, bara vi får med oss tre sköna poäng.