Matchtröjan på mot Helsingborg!

Dela gärna!

Trots sportslig kräftgång har det ändå hänt något på våra läktare denna säsong. Vi ska inte fördjupa oss i vad det beror på men Djurgårdspubliken har verkligen stått upp för sitt lag under den tunga vårsäsongen. Det har sjungits och stöttats på såväl hemma- som bortaplan när resultaten inte gått vår väg.

Detta har gjort oss som står kvar när det blåser hungrigare, mer sammansvetsade och stolta över att kalla oss Djurgårdare. Vi känner nu allt mer glädje på våra fotbollsläktare. Denna glädje vill vi ska svämma ner över Stadions gräsmatta när DIF lirar. Något som under en lång tid symboliserat hur vi Järnkaminer och Djurgårdare fortsatt ställa upp för DIF är vår kära, blårandiga matchtröja. Det symboliserar sammanhållningen som alltid varit vårt signum. Vi vill inte bara välkomna vårt lag ljudligt, mot Helsingborg ska spelarna mötas av en blå vägg när de kommer in på Stadion!

Vi ska hålla fast vid den återfunna glädjen på våra matcher och göra hela Stadion till en blårandig manifestation i Djurgårdskärlek. Se till att plocka fram den gamla eller nya matchtröjan till omstarten mot Helsingborg, bär den med stolthet och visa dina färger. Det finns inget vackrare än en läktarsektion full med blårandiga matchtröjor.

 

Kortfattat

  • DIF – Helsingborg 5/7
  • Matchtröja på!
  • Älska Djurgårn!