Åk med JK till Östersund den 26 september – boka din resa här!

Söndagen den 26 september är nästa gång vi får tillfälle att sjunga fram Djurgår’n från en bortaläktare igen, denna gång på Jämtkraft Arena i Östersund. JK ordnar därför bussresa och redan nu kan du säkra din plats på denna! Bussresan kostar 450 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 610 kronor men då ingår ett medlemskap i JK för 2021 vilket är ett krav för att få åka med Reseklubben.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

Vi får 600 biljetter till bortasektionen som kommer släppas till säsongskortsinnehavare i DIF Fotboll, håll utkik i din mejlinkorg om du är säsongare! Matchbiljetterna släpps onsdag den 22 september klockan 12.00, men bokningslänk mejlas ut tidigare. Biljetterna kostar 160 kronor styck och man kan köpa max fyra stycken per person.

Riktlinjer angående covid-19

Restriktionerna för långfärdsresor är sedan den 15 juli lättade och därmed kan vi arrangera fullsatta bussresor. Det finns dock vissa riktlinjer som vi ber alla resenärer följa:

– Stanna hemma om du har det minsta sjukdomssymtom!

– Visa hänsyn till medresenärer och andra utomstående i samband med stopp och liknande.

– Tvätta händerna noga med tvål och vatten, i annat fall kommer även handsprit finnas tillgänglig vid påstigning på bussen