Hedra Stefan Isakssons minne på Stadion

På Stockholms Stadion finns en minnesplats för alla som vill skänka en extra tanke till Stefan under dagen.

Sju år har gått sedan den tragiska händelsen utspelade sig i Helsingborg när Stefan “Myggan” Isaksson lämnade oss. Vi kommer alltid att bära med oss minnet av honom men idag skänker vi en extra tanke till Stefan – och framför allt hans familj – med anledning av minnesdagen.

För alla som vill samlas och hedra Stefan kommer det att finnas en minnesplats på Stockholms Stadion vid Maratonporten uppsatt. Kom gärna förbi och tänd ett ljus och skänk en tanke till supportern och familjefadern Stefan som alltid var ett föredöme för föreningen med sitt positiva engagemang och stora Djurgårdshjärta.

Vila i frid, Stefan.

(Vänligen tänk på att inte ställa några ljus på Stadions löparbanor).