Tåg till premiären mot Östersund!

Söndagen den 1 april 2018 avgår vårt 26:e supportertåg genom åren till Östersund. Det står klart efter ett hårt arbete under vintern där vi tack vare en snabb medlemstillströmning nu kan presentera ännu en blårandig tågresa.

Denna gång får vi 546 platser på tåget – mer går det inte att få plats med i Östersund.

Priset för medlemmar denna resa blir 650 kronor. Endast medlemmar kommer kunna boka resan vid släppet, bli medlem senast på måndagen den 29 januari för att kunna boka!

Bokningen öppnar på tisdagen den 30 januari klockan 18.00. Var redo, biljetterna brukar ryka snabbt! Det går endast att köpa en biljett per medlem.

OBS! För att vara säker på att kunna boka detta tåg måste du ha blivit medlem i Järnkaminerna för 2018 senast nu på måndag den 29 januari. Om du blir medlem via DIF Fotbolls säsongskortsförsäljning måste du bli det senast på fredagen den 26 januari.

Även ni som är under 18 år kan boka, men måste då kryssa i alternativet för U18. För att åka med krävs det att ni sitter i en utmärkt U18-del eller reser i målsmans sällskap.

TIDER

Avgång Stockholm C 09.58
Ankomst Östersund C 15.25

Avgång Östersund C 21.00
Ankomst Stockholm C 03.07

OBS! Det går inte att bli av- eller påsläppt längs vägen.

Så här förnyar du medlemskapet:

  • På måndagen skickades en påminnelse ut till alla våra medlemmar 2017 som inte betalat för 2018. Leta efter ”Epost-avi från Järnkaminerna” i din mejl! Denna kan betalas precis som en vanlig faktura eller räkning. Om du betala via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura.
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura kommer att få upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap med kort där under fliken ”Ekonomi”.

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen på tisdag – kontakta oss via medlem@jarnkaminerna.se.

OBS! Barn födda 2006 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Var du inte medlem 2017?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2018 här!

Så här såg det ut förra gången vi hade tåg till Östersund, sommaren 2016: