All info inför derbyt mot Gnaget

Dela gärna!

På söndag är det dags för bortaderbyt mot Solna aik. Här är all info du behöver inför matchen.

Supportrarnas halvlek – var på plats 13.30!

Vi har sedan tidigare aviserat att vi genomför Supportrarnas halvlek inför matchen. En tredje halvlek tillägnad oss själva, vi som verkligen lever och andas Djurgårdens IF året om – tills vi dör.

Vi ska visa vad den här föreningen egentligen handlar om, bortom alla nya och gamla spelare och bortom vårt usla derbyfacit. Den här föreningen handlar om oss. Supportrarna är Djurgårdens IF.

  • Oavsett om du är i Vasaparken eller inte – var på plats på arenan när den öppnar klockan 13.30!
  • Vi fyller våra sektioner till bredden redan när arenan öppnar – och på given signal börjar vår egen halvlek. Det ska vara stämning och allt som hör till som om det vore match – gånger tio!
  • Inför matchstart i derbyt har vi en kort paus, efter att ha kört igång i 45 minuter och blåst bort råttorna på norra.
  • OBS! Lyssna på klackledarnas instruktioner!
  • Sjung HÖGT och TYDLIGT. Inget mummel, ingen som står tyst.

OBS! Ha tålamod vid insläppen. Alla kommer inte kunna komma in exakt 13.30 även om arenan och arrangören är informerad om att vi kommer komma när insläppen öppnar. 

Samlingsinfo

Vi uppmanar alla Djurgårdare att samlas i Vasaparken från tidigt. Väderrapporterna lovar molnigt men uppehåll.

Berit hälsar också att Östra har öppet på söndag och hon har bokat två bussar som rullar direkt till Friends. Boka bord och bussbiljett via 08 612 00 14.

OBS! Tänk på alkoholen denna dag. Vissa av de större matcherna de senaste åren har läktarinsatsen drabbats hårt av fyllenivån hos många individer. Alla har ett ansvar för att kunna leverera 100 procent på läktarna. Denna gång dessutom i vår egen tredje halvlek. Läktarinsatsen är allt!

Tåg från Odenplan

Från Vasaparken och pubar runtomkring tar vi oss gemensamt vid 12.45 till den nya pendeltågsstationen Stockholm Odenplan. Där avgår ett abonnerat pendeltåg klockan 13.05. Kom i tid!

Tänk på att hålla såväl Vasaparken som stationen och tåget rent och snyggt, det är vår stad vi laddar upp. Undvik klistermärken och liknande på tåget och givetvis: Ingen pyro på stationen.

Obligatoriskt: Matchtröja på!

Till Supportrarnas halvlek uppmanar vi ALLA att bär matchtröja för att visa vilka som alltid bär ränderna såväl på utsidan som insidan. Vi supportrar kommer alltid vara värda våra vackra blåa ränder.

Har du mot förmodan ingen matchtröja hemma? Lös det innan söndag, DIF-butiken i Globen Shopping har öppet hela helgen! Kolla in deras Twitterkonto för fina erbjudanden på match- och retrotröjor.

Sprid ordet om Supportrarnas halvlek!

Dela vidare dessa bilder: