Medlemsantalet ökar – resepriser sänks!

Järnkaminerna ångar på mot att knäcka medlemsrekordet på 4836 medlemmar, bara på senaste veckan har över 100 personer tagit sitt förnuft tillfånga och blivit blivit medlemmar.

Just nu är vi 4620 medlemmar, 217 medlemmar från medlemsrekord och bara 380 stycken från årets mål om 5000 medlemmar.

Tack vare den stora medlemstillströmningen kan vi nu presentera två glada överraskningar för er som gillar att resa med Järnkaminerna.

Hockeypremiär för 50 kronor!

Vi styr buss till bortapremiären i hockey mot de så kallade mästarna HV 71 lördag 16 september. Vårt planerade pris på den resan var 200 kronor, vilket redan det är kraftigt subventionerat, Nu sänker vi priset till endast 50 spänn på den resan. Ni läste rätt, F E M T I O svenska kronor för att se DIF ta sin första trepoängare i hockeyn. Priset gäller för en buss.

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar bokar via Mina sidor)

Elfsborg borta för en hundring!

En annan resa som kommer lite ”i kläm” är Elfsborg borta tisdag 19 september tätt inpå urladdningen i Göteborg (75 platser kvar på tåget!). Vårt planerade pris dit var 200 kronor men för första bussen sänker vi priset till bara 100 kronor så nu finns inte många skäl till att inte haka på.

Dessa överraskningar hade vi inte kunnat bjuda på utan den fina medlemstillströmningen och ni förstår säkert att blir fler medlemmar NU eller värvar ni befintliga medlemmar alla DIF-polare så lär fler överraskningar av denna typ dyka upp under hösten.

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar bokar via Mina sidor)

Bli medlem HÄR eller swisha 150 kronor till 123 160 55 18 och skriv ditt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-XXXX) och mejladress som meddelande.