Norrköping borta – nästa Djurgårdsinvasion

I bortamatchen mot Eskilstuna var vi över 4500 Djurgårdare på läktaren. Järnkaminerna utmanar nu alla Blåränder att bli minst lika många borta mot Norrköping söndagen den 13 Augusti. Det är därför viktigt att alla redan idag köper biljett till bortasektionerna. Sektion Q har en kapacitet på totalt 2 000 och vår sittplatssektion O kan ta 600 personer.

Intresset för matchen är redan stort och hotellen i Norrköping har börjat bokas upp av Djurgårdare som kör hel helg i staden. Järnkaminerna har även lyckats fylla tre bussar.

Djurgårdspubliken har under året visat sin högsta nivå på bortaplan. Det finns en glöd i supporterleden som definitivt smittar av sig till spelarna på planen. Om samtliga som tog sig till Eskilstuna även kan ta sig till Norrköping, har vi goda förutsättningar att hänga med i toppen. Denna resa kan bli något i hästväg.

 

Boka din resa 

För medlemmar kostar resan 200 kronor och betalas via “Mina sidor”. För icke-medlemmar kostar resan 350 kronor men då ingår ett medlemskap i Järnkaminerna.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

 

Köp matchbiljett

Köp matchbiljett till Norrköping borta här!