Över 22 000 sålda – fyll Stockholmsarenan

Efter en skön seger i Eskilstuna mot AFC ligger DIF just nu tvåa i den allsvenska tabellen. Etta ligger Malmö FF, som kommer på besök till Stockholmsarenan på måndag.

På måndagsmorgonen hade över 22 000 biljetter sålts vilket tyder på en siffra nära 25 000.

KÖP BILJETT HÄR

Kom till En Arena!

Inför matchen hoppas vi givetvis att många samlas på En Arena, Globenområdets enda riktiga DIF-hak! De öppnar efter lunchen och serverar som vanligt mat och dryck till sångglada Djurgårdare. Om vädret tillåter hänger vi i gäng på uteserveringen som brukligt.

Östra har puben öppen!

Dessutom kan vi glädja er med att meddela att Östra station har puben öppen på måndag – endast för Djurgårdssupportrar. Portarna slår upp 14.00 och vid 18.00 går en buss till Stockholmsarenan. Boka bussplats på 08 612 00 14