På söndag öppnar den nya Djurgårdsbutiken!

Imorgon söndag den 9 juli öppnar Djurgårdens nya butik i Globen Shopping. Butiken är ett samarbete mellan DIF Hockey och DIF Fotboll och kommer att vara placerad mittemot DIF Hockeys gamla butik.

Klockan 11:00 slår butiken upp sina dörrar för första gången och man lanserar i samband med öppningen ett antal riktigt förmånliga öppningserbjudanden.

Däribland:

– Handla för minst 1000 kr eller var bland de 100 första kunderna– få 2 matchbiljetter

– De 100 första kunderna som handlar för minst 300 kr i butiken på söndag får två biljetter (ospecificerad sittplats i kurva alternativt klack om så önskas) till måndagens match mot GIF Sundsvall. Är du inte bland de 100 första kunderna så har vi ändå ett riktigt bra erbjudande. Handlar du för minst 1000 kr i butiken på söndag så får du två sittplatsbiljetter på riktigt bra platser (ospecificerad sittplats långsida eller klacken om så önskas) till måndagens match mot Sundsvall.

– Det kanske absolut bästa öppningserbjudandet är att du från och med söndag kan köpa fotbollens matchtröja för endast 499 kr (ordinarie pris 849 kr!). Gäller så långt lagret räcker eller fram till 23 juli då det är matchtröjans dag mot Östersund.

Fler erbjudanden samt information om morgondagen hittar du här: