Ni som é från Göteborg åker alltid hem med sorg!

Det är svårt att tro att det redan spelats sju omgångar av allsvenskan 2017. Man har redan hunnit känna sig frustrerad, lycklig, motarbetad, tursam och euforisk. Helhetsbilden är att Djurgården är att räkna med, och att för den som älskar underhållning så är Djurgården laget man ska se. Vi har alltså två spelar i toppen på skytteligan samt poängligan och ligger på andra plats i tabellen bakom Mff.

Vi uppmanar alla till att sprida ordet och att sluta upp på Stockholmsarenan till matchen mot IFK Göteborg nu på måndag 15/5 kl 19:00. Göteborgarna ska inte ha något att hämta i huvudstaden. I dagsläget är över 13 500 biljetter sålda till matchen, vilket pekar på att det kommer bli bra med folk på matchen. När vi mötte Göteborg hemma ifjol var publiksiffran endast 13 598. Nu räknar vi med en utsåld klacksektion och en Slakthuskurva som öser på hela matchen. Vi är från Stockholm, vi viker inte en tum!

Köp biljett till matchen här