Dubbla bortamatcher nästa vecka – stöd DIF på plats

Efter en riktigt skön seger hemma mot Elfsborg med hela 3-0 och bud på ännu mer drar Djurgårdsfamiljen i nästa vecka land och rike runt i jakt på nya segrar.

Malmö 24 april

Första anhalt är Malmö måndagen den 24 april. Liksom Göteborg och ett par andra matcher är denna resa något man absolut inte ska missa som Djurgårdare. Därför har vi subventionerat priset till endast 350 kronor för medlemmar som vill åka med vår buss. Bussen kommer att rulla, men det finns platser kvar!

Det går bra att ta bussen endast hem och det går även att hoppa på och av längs vägen i flera städer. Finns inte din stad med som alternativ på bokningssidan? Kontakta oss på reseklubben@jarnkaminerna.se och fråga!

BOKA MALMÖRESAN HÄR (Medlemmar bokar via Mina sidor)

Avresa från Klocktornet klockan 08.00. Kom i tid! Bussen väntar inte på någon.

Boka matchbiljett till Malmömatchen här! (ingår ej i resepriset)

Halmstad 27 april

Redan på torsdagen den 27 april är det dags för match igen när Halmstad står för motståndet. För att fylla upp med bussresenärer till denna match har vi sänkt priset till endast 200 kronor, ett riktigt fynd för alla som vill resa till matchen!

BOKA HALMSTADRESAN HÄR (Medlemmar bokar via Mina sidor)

LAND OCH RIKE RUNT SÅ FÖLJER VI ER!