Fira in påsken med DIF – mot tre poäng!

Efter en bättre prestation och 0-0 borta mot Häcken i bortapremiären vänder DIF hem till Stockholmsarenan igen. På påskdagen står Elfsborg för motståndet.

Matchstart är 17.30 och som bekant är det röd dag efteråt. Det är med andra ord upplagt för en riktig Djurgårdsdag från tidigt till sen kväll.

Det är över 10 000 biljetter sålda och vi kanske vågar hoppas på över 15 000 med lite flyt i försäljningen denna vecka. Det viktigaste är ändå att alla som tar sig till arenan är beredda att göra vad som krävs för att vi ska ta årets första trepoängare på planen.

Stötta Djurgårdens IF – gå på DIF-Elfsborg.

KÖP BILJETT HÄR!

Precis som vanligt inför fotbollsmatcherna uppmanar vi Djurgårdare att samlas på områdets enda riktiga DIF-ställe – En Arena på Palmfeltsvägen 1. Dyk upp där inför matchen och passa på att ta en kall och äta lite mat.