Mot fullsatt i premiären!

Den 3 april klockan 19.00 spelar Djurgården mot Sirius i vår allsvenska premiär. I dagsläget är mer än 13 500 biljetter sålda till matchen. Det är en siffra som lovar gott med tre veckor kvar till avspark. Nu gäller det dock att öka tempot och satsa allt för att nå en rekordsiffra. Vi ska bli fler än någonsin tidigare på Stockholms Arenan.

Enligt uppgift har tifokrigarna kämpat långa dagar och nätter för att färdigställa tifoarrangemanget. Nu är det upp till oss att fylla läktarna och göra matchen till en oförglömlig premiär. Järnkaminerna uppmuntrar alla till att höra sig för med familj och vänner och få dem att köpa biljett till matchen. Ingen vill sitta framför tv:n när Kim Källström och resten av Blåränderna tar sig an Allsvenskan igen.

För de som är redo att sjunga och bidra till stämningen så är Sofialäktaren det självklara valet. Vänta inte längre: Köp biljett och räkna ner dagarna.

Det lättaste sättet att inte missa premiären eller någon annan match är givetvis att skaffa säsongskort på Sofialäktaren. Köp säsongskort här!

Här kommer några bilder från tidigare premiärer vi minns på Stockholmsarenan:

Djurgården – Falkenberg 2016

Djurgården – Elfsborg 2015