Åk till Karlstad på onsdag!

Det blir en tredje avgörande match i åttondelsfinalen mot Färjestad! Efter det fantastiska trycket på Hovet på måndagskvällen blev det till slut en seger i förlängningen.

Nu hoppas vi att många vill stötta DIF på plats i den tredje avgörande matchen i Karlstad på onsdag.

Järnkaminerna kommer inte att arrangera någon bussresa på grund av kort varsel och svårt att få ihop på en vardag. Däremot uppmanar vi samtliga som kan att sig ner med hjälp av bilar, minibussar och tåg.

Biljetter

Det som gäller är direktinsläpp i dörren vid Löfbergs Arena. Platserna kostar 100 kronor och det går in totalt 180 personer på bortastå. Därför uppmanar vi så många som möjligt att köpa biljett på sektionen A2 som ligger bredvid bortastå. Biljetterna där kostar 200 kronor och det finns ett större antal kvar.

Köp sittplatsbiljetter här!