Ett fullsatt Hovet mot rubbet

På måndagskvällen står vi inför en måstematch hemma på Hovet i åttondelsserien mot Färjestad. Efter den tunga förlusten i Karlstad på lördagen är det vinna eller försvinna som gäller.

Antingen lever hoppet vidare eller så tar säsongen slut. Nu handlar allt om att vi ska göra vårt för att ha chansen att se en fortsättning av den här säsongen.

Hovet är redan över ett dygn innan matchen helt slutsålt. En kokande, gungande, hetsande kurva väntar bönderna från Värmland. Vi har inte uppnått vår fulla potential denna säsong med några få undantag. Ofta har det tyvärr varit oacceptabelt dåligt. Nu är det dags för gammal som ung, tjejer och killar, sittplats som ståplats att ge allt och lyfta oss själva och laget till en helt ny nivå.

Nu ska vi göra det bara vi kan göra i Hockeysverige. Vi ska blåsa Färjestad av isen så fort de gör entré. Vi ska lyfta vårt lag mot nya höjder och väcka liv i den här åttondelsfinalen.

Det är ett helt fullsatt Hovet mot ett grönvitt lag från landet. DIF mot rubbet. Vi som står för supporterkulturen mot de som vill kväva den. Ha de tankarna i huvudet på måndagskvällen och låt frustrationen, kärleken och hatet leda till sång som ekar över hela vår stad.

Samling på En Arena innan matchen!

Inför matchen kommer En Arena på Palmfeltsvägen 1 ha öppet för alla Djurgårdare. Globenområdets enda DIF-ställe öppnar redan 16.00 för de som är hungriga och törstiga.

Delar av intäkterna för Djurgårdsölen och buffén går tillbaka till JK, så se till att komma dit! Sjung upp med andra Djurgårdare och ladda inför den minst sagt viktiga uppgifter.

DIF MOT RUBBET – KROSSA FÄRJESTAD!