Föreslagen till styrelsen: Jerry Lundberg

Jerry Lundberg föreslås till nyval av valberedningen inför JK:s årsmöte den 14 mars i Pokalrummet på Stadion. Här får han svara på lite frågor inför årsmötet.

 

Berätta lite om dig själv.

– Jag är en 25-årig kille som är uppvuxen i södra Stockholm och är Djurgårdare sen barnsben. Jag har ett förflutet inom ungdomsfotbollen och huserade under stora delar av 2000-talet på Sektion A och utanför Maratonporten med en näve matchprogram. Sedan 2009 har jag haft säsongskort i klacken (både hockey och fotboll, lite mindre hockey nuförtiden) och åker frekvent på bortamatcher. Håller numera hus på Sofialäktaren i den så kallade ”Citron-gaten” på Stockholmsarenan.

Vad tror du att du kan bidra med i styrelsen?

– Jag hoppas att kunna bidra med idéer och tankar som rör helhetsbilden med Järnkaminerna som supporterförening. Allt från souvenirer och marknadsföring, till bortaresandet och att bevara och utöka Järnkaminernas roll inom supporterkulturen.

Vad har du för målsättningar inför 2017?

– Mina målsättningar inför 2017 är rätt höga. Läktarmässigt så har vi en kärna som maler på oavsett motstånd, dag och väder och jag hoppas att fler vill och vågar engagera sig på läktarna genom konstant sång, flaggor och pushande.

Vad ser du som de tuffaste utmaningarna JK står inför den kommande tiden?

– Jag känner att det skulle behövas ännu fler personer som involverar sig i supporterföreningen. Har du tankar, idéer eller vill hjälpa JK med diverse kringarbeten. Maila eller ta surret med någon representant. All hjälp behövs – Litet som stort!

Vilket är ditt bästa DIF-minne?

– Oj, det finns en hel del att välja emellan. Men jag väljer att lyfta fram kvalet 2009, sista matchen på Stadion och så måste jag självklart lyfta fram februarimorgonen 2017 när Kim Källström presenterades i den blårandiga tröjan igen.