Bli medlem – direkt via Swish!

För att ge Djurgårdare ännu fler möjligheter att bli medlem i Järnkaminerna kan vi nu också presentera en lösning för er som vill bli medlem via Swish.

Som medlem i Järnkaminerna är du med och bidrar till en levande supporterkultur på Djurgårdens matcher. Medlemskapet kostar 150 kronor per år.

Som medlem får du rabatt på souvenirer och möjlighet att åka med på resor, men du finansierar också en rad satsningar runtomkring Djurgårdens IF:s matcher på hemma- och bortaplan.

År 2016 arrangerade vi fyra tåg och 23 bussar. Vi slutade på cirka 3 800 medlemmar. I år siktar vi givetvis högre. Du kan alltid bli medlem enklast via vår hemsida. Men nu kan du även bli medlem direkt via Swish!

SÅ HÄR GÖR DU:

Swisha 150 kronor till

123 160 55 18.

Ange ditt personnummer och din mejladress som meddelande.

OBS! Kortet kommer att skickas ut till din folkbokförda adress av oss och kortet kan därför dröja några veckor. Om du vill få tillgång snabbt till “Mina sidor” kan du mejla oss på medlem@jarnkaminerna.se.

Tänk på att den som eventuellt har skyddad identitet eller ej bor på sin folkbokförda adress inte kan bli medlem på detta sätt.