Heldag med Djurgårdsfamiljen på söndag!

Söndagen den 12 februari blir en heldag med DIF då herrarnas match mot Osloklubben Vålerengen 15.00 följs av damlagets möte med Eskilstuna United 17.20.

Träningsmatchen mot Vålerengen, tia i norska högstaserien ”Tippeligan” 2016, blir Özcan Melkemichels första som DIF-tränare på Tele2 Arena och vi hoppas att ni är många som vill vara med från början när säsongen 2017 drar igång. Intresset för heldagen är stort och allt pekar på att det blir en fin inramning.

I nuläget är redan 2700 biljetter sålda vilket borde betyda att vi med råge kommer att slå fjolårets publiksiffra från matchen mot Ålesund som lockade 6127 åskådare.

Back to the klack och halsduksrea!

För JK går matchen under temat ”back to the klack”, vilket innebär att alla Djurgårdare uppmanas att sluta upp på Sofialäktaren, oavsett vilken läktarsektion man normalt tillhör.

Fjolårets lyckade koncept ”Avspark Sofialäktaren” fortsätter med pubsamling inne på arenan under Sofialäktaren från 13:00 på matchdagen. Bra priser (mellan 13.00-14.00 är det 50% på hela utbudet) , DJ:s och souvenirförsäljning utlovas.

Vi kommer ha extrapris på samtliga halsdukar som på söndag kostar endast 100 kronor styck. Dessutom säljer vi vår tjocktröja med ”Djurgården Stockholm”-tryck för 350 kronor.

Biljettinfo

Stockholm Live (tidigare Stockholm Globe Arenas) har ett nytt biljettsystem, AXS Transticket, på Tele2 Arena. Det innebär att alla djurgårdare måste skapa ett nytt konto när man köper biljett till den 12 februari.

Ordinarie biljetter köper du här: dif.se/biljetter

Har du säsongsbiljett 2017 köper du biljett här: diffotboll.ebiljett.nu/kampanj/difvalerenga

Har du problem att köpa biljetter och skapa ett nytt konto i det nya biljettsystemet? Testa då att byta webbläsare till Google Chrome. Det är viktigt att man skriver och inte klistrar in sin e-post vid registreringen. Var noga med att inte få med något mellanslag. Har du fortsatta problem bör du ringa AXS Transticket på 0771-45 46 00 och beskriva problemet så hjälper de dig.