Förnya ditt medlemskap i JK före nyår!

Dela gärna!

Utan medlemmarna är Järnkaminerna ingenting. Det är för dig som medlem som vi jobbar hårt och ideellt för att Djurgårdens IF ska få bästa möjliga stöd såväl hemma som borta. För att kunna ge bästa möjliga förutsättningar är medlemsavgifterna helt centrala. Det är i princip vår enda intäkt och antalet medlemmar står i direkt koppling till exempel till hur många tåg vi kan arrangera eller hur billiga bussresor vi kan ha.

Dina 150 kronor betyder mycket mer än man kanske kan tro.

2017 vill vi slå vårt medlemsrekord och hamna på totalt över 5000 medlemmar. Om alla som var medlemmar 2016 förnyar direkt kommer vi kunna satsa hårt från början på endast nyrekrytering och sikta på att växa ordentligt.

Med cirka 3800 medlemmar i år kunde vi skaffa ett bättre men dyrare bussbolag och ändå ha något billigare priser för resenärerna jämfört med tidigare. Vi kunde skicka iväg fyra tåg som blev billigare för varje gång. Vi kunde anordna en 125-årsfest och en 35-årsfest, och givetvis Kaknäscupen. Allt det här kostar pengar och med ännu fler medlemmar kan vi givetvis göra ännu mer och ännu bättre.

Så vad väntar du på?

Så här gör du för att förnya:

1. Betala in den e-postavi vi skickade ut till din mejl fredagen den 25 november. Det funkar precis som en vanlig räkning. OBS! Denna avi förfaller på nyårsafton den 31 december! När du betalar via din internetbank kan du välja att få nästa års avi som en e-faktura istället. Hittar du inte avin? Kolla även i “skräppost”. Hittar du den inte där, meddela oss på [email protected]. När avin är betald skickas ditt medlemskort hem inom några veckor.

2. Logga in på “Mina sidor” precis som du gör när du ska boka resor och liknande. Under fliken “Ekonomi” kan du se att du har en skuld för medlemsavgiften 2017. Välj att betala den där, så kan man även betala avgiften med kort. När avgiften betalas skickats ditt medlemskort hem inom några veckor.

3. På fredag under DIF-Frölunda har Järnkaminerna precis som vanligt souvenirförsäljning utanför A18 i Globen (håll utkik på vår hemsida för mer info om fredagen). Där kan du förnya ditt medlemskap genom att endast uppge ditt namn och eventuellt även andra kontaktuppgifter. Sedan betalar du din avgift med kort, swish eller kontanter och får ditt medlemskort direkt i handen.

OBS! Genom att förnya på något av ovanstående sätt sparar du in viktiga pengar för oss i JK som vi slipper lägga på pappersutskick och istället kan satsa direkt på medlemmarna.

Var du INTE medlem 2016? Då kan du bli medlem för 2017 genom att klicka här!

medlemskort_framsidanyast