Boka din plats på resan till Östersund!

Tack vare en god tillströmning av medlemmar hittills i år kan vi nu presentera 2016 års tredje tågresa efter Frölunda och Häcken borta. Och det blir vår mest prisvärda någonsin.

Den 20 augusti möter DIF nykomlingarna Östersunds FK i just Östersund. Matchen spelas på en lördag och vi hoppas få se flera tusen blåränder på stadens gator och torg. För att dra vårt strå till stacken kommer vi att anordna ett tåg för 390 Djurgårdare.

Priset för tåget blir endast 595 kronor vilket är vårt billigaste tåg sedan vi hade ett par hockeytåg i början av 90-talet för 400 kronor. Och den enda gången tidigare vi åkt till Östersund, mot OPE IF i Division 1 Norra 1993, hade vi reserverat en vagn på ett vanligt tåg.

Man kan säga att det här blir vårt mest prisvärda tåg hittills. Den enskilt största anledningen är den medlemstillströmning vi haft under 2016. Men för att vi ska kunna fortsätta göra grymma grejer krävs det att vi blir ännu fler (BLI MEDLEM HÄR) – och att ni som redan är medlemmar förnyar till 2017.

För icke-medlemmar kommer tåget kosta 755 kronor men då ingår ett medlemskap i JK.

Under tisdagen har vi släppt upp bokningen till våra Häcken-resenärer och sedan våra medlemmar. Därför var det på eftermiddagen närmare 150 bokade platser. Se till att säkra din plats så snart som möjligt!

MEDLEMMAR: Boka via Mina sidor.

ICKE-MEDLEMMAR: Boka här.

OBS! Åldersgräns på tåget är 18 år.

TÅGTIDER:

Avgång Karlberg 06.29 (KOM I GOD TID!)

Ankomst Östersund 12.22

Hemresa

Avgång Östersund 19.20

Ankomst Stockholm C 00.20

Bussalternativ

JK kommer också att arrangera en bussresa för de under 18 eller andra som väljer att åka buss. Priset är 350 kronor för JK-medlemmar eller 510 för icke-medlemmar men då ingår ett medlemskap.

KÖP BUSSRESA HÄR (medlemmar bokar via Mina sidor)

taget