Knip de sista platserna på Lokomotiv Radetinac

Nu har vi lyckats få fram ännu fler platser på vårt tåg. Vi ska bli det största följet hittills på Hisingen – vi ska skapa vårens största läktarfest i sista matchen innan EM-uppehållet.

Sista matchen i Allsvenskan på över en månad. DIF spelar på Sveriges baksida och du ska GIVETVIS vara på plats. Se till att fixa din resa redan idag, för när det är dags för lön på onsdag kan det vara för sent.

Tåget blir ännu större

Vi har lyckats lösa ett gäng platser extra på tåget, som nu tar cirka 420 personer istället för 390. Det återstår i nuläget ett 30-tal platser och vi räknar med att dessa säljer slut snabbt vid lön – om det finns några kvar.

Priset för tågresan till Häcken borta är 695 kronor för JK-medlemmar. Är du inte medlem så kostar resan 855 kronor och då ingår medlemskapet. Medlemskap i JK är ett krav för att få åka med på resorna och ditt medlemskort skickas hem med post.

BOKA TÅGRESAN HÄR!

Tågnamn

Tåget har döpts till Lokomotiv Radetinac för att hylla och peppa Haris som drabbades av ännu en skada i comebacken från start efter 10 månaders frånvaro. Kämpa Haris!

lokomotiv_rade

Viktigt

Åldersgräns för tåget är 18 år eftersom tåget har fullständiga serveringsrättigheter.

Matchbiljett ingår inte i priset.

tagets

Bussresa

För er som är under 18 år eller ändå är intresserade av att åka buss (vi kan plocka upp landsort på vägen!) så går bussresan att boka HÄR. 300 för medlemmar, 460 för icke-medlemmar och då ingår medlemskap. Bussen går från Klocktornet på Stadion 07.30.

Endast hem

Vill du åka endast hem så väljer du alternativet endast hem under tillval. Håll koll på din mail så får du den vägen reda på vilken vagn som gäller för hemresenärer

Tidtabell

Tåget kommer glädjande nog gå ifrån Karlberg denna igång istället för Flemingsberg

Avgång Karlberg kl 10.04
Ankomst Liseberg/Göteborg 14.30

Avgång Liseberg 20.45
Ankomst Stockholms Central 01.25

BOKA TÅGRESAN HÄR!

Medlemmar bokar via Mina sidor.

OBS! INGEN MEDHAVD ALKOHOL! Tågets servering säljer alkohol från klockan 11.00.

Meny på tåget (urval)

Mariestad 50 cl burk 67kr

Rött vin 37,5cl 119kr

Vitt vin 37,5cl 119kr

Cider 33cl 57kr

Läsk 33cl 20kr

Vatten 50cl 22kr

Kaffe/Te 22kr

Wrap med Kyckling 57kr

Wrap vegetarisk 57kr

Souvenirer

JK kommer ha souvenirförsäljning på tåget, bland annat säljer vi kvarvarande ex av Emil Bergström-tröjan som släpptes mot Helsingborg.

Matchbiljetter

Ingår inte i priset! Köp matchbiljett här!

Håll utkik på vår hemsida och i mejlen för mer info allt eftersom.

Bussar till Hisingen

Vid Lisebergs station kommer det att gå extrainsatta bussar till vår pub på Hisingen. Det är sjukt viktigt att dessa bussar tas väl om hand av oss. Dessa kommer sedan ta oss tillbaka till tågstationen efter matchen.

Pubsamling

Vi kommer att värma upp på puben Whoopsi Daisy som ligger på Wieselgrensplatsen 11 på Hisingen. De kommer att sälja öl för 39 kronor (40cl) respektive 59 kronor (60cl) samt högrevsburgare eller fish and chips + öl för 150 kronor.

Så här såg det ut och lät det på Häckens gamla arena Rambergsvallen 2012: