Helsingborg: En resa för Myggan

Dela gärna!

På måndag spelar vi borta mot Helsingborg. Det är första gången sedan den hemska premiären förra säsongen då vi kom hem till Stockholm en man kort. Den här resan går ut på att hedra Myggan på värdigast möjliga sätt.

Vi kommer att samlas på Harrys precis som förra året, sedan ska vi ta promenaden tillsammans upp till hans minnesplats.

Vi vill vädja till alla utanför Djurgårdsfamiljen att låta oss vara i fred under vår promenad och respektera det som den sorgbearbetning det är. Vi omber vänligt men bestämt media, polis och andra lags supportrar att hålla sig undan. Det här är vårt sätt att minnas Myggan, och det är viktigt att vi får vara i fred. Vi vädjar till allmänheten att inte stå runtom och titta på, ta foton och lägga saker på minnesplatsen (i så fall efter att vi passerat och gått mot arenan).

Under promenaden vill vi även att alla Djurgårdare ska respektera varandra och inte ta bilder på sörjande. Vi vill göra detta värdigt och respektfullt för alla inblandade. Gemensam avgång från Harrys är 17.45. Se till att vara ute på gatan 17.30. 

Väl inne på arenan ska vi sjunga högre än aldrig förr och manifestera vår kärlek till DIF och minnet av en fantastisk person som togs från världen alldeles för tidigt.

Vi sjunger för Myggan den här dagen.

w4dbDzbyL-Pi9xcCZRDxAKpKr4STGsrnn8Z5steDzHU