Storsamling i Gamla stan inför derbyt!

På måndag spelar vi för första gången på över fem år ett derby mot Hammarby. Vi behöver knappt nämna vad som gäller under matchen då vi ska sjunga ut vraken fullständigt. Men inför matchen har vi viktig information. Vi uppmanar till storsamling vid Kornhamnstorg i Gamla stan. Barerna After och Temple Bar kommer att hålla öppet för törstiga djurgårdare. Vid bra väder lär många samlas även utanför på torget och längs kajen. Vi tror på uppemot ett par tusen djurgårdare på plats under samlingen.

Från 14.00 tar vi över Gamla stan. Därefter åker vi tillsammans till arenan. 17.30 tar vi ett tunnelbanetåg mot Farsta Strand till stationen Blåsut och går gemensamt till Sofialäktaren.

Vi har några viktiga uppmaningar inför samlingen:

– Håll ihop hela dagen och ta hand om varandra.

– Derbyt spelas i vår hemmastad Stockholm så ge fan i att vandalisera, slå på bilar och kasta bangers bland folk.

– På arenan kommer allt som går sönder på vår sektion faktureras DIF. På tåget får man gärna sjunga men banka inte sönder rutor och tänd absolut ingen jävla pyro, varken i närheten av perrongen eller tåget.

För de som vill är såklart Östra station öppet. En buss kommer att rulla till arenan från Östra 1,5 timme före avspark. En plats kostar 40 kronor och du anmäler dig på telefon 08-612 00 14.

KROSSA BAJEN!

stockholm-tillhor-oss-marsch