Karlskoga 16 februari – åk med till matchen som avgör allt

Dela gärna!

Fyra poäng. Det är vad som just nu skiljer oss från en direktplats till Kvalserien. DIF har visat en jävla attityd och har match efter match tuggat in avståndet. Den 16 februari smäller det i Karlskoga, vill du missa det?

Efter gårdagens vinst mot Oskarshamn har vi ett helt klart intagbart avstånd till Karlskoga på den tredje och sista direktplatsen. Så här nära har vi inte varit tidigare under säsongen. Närhet har inte bara tabellplaceringarna, den sista matchen lagen emellan är nämligen bara knappt två veckor bort. JK skickar självklart buss till matchen som i slutändan kan vara helt avgörande om vi går upp till Elitserien igen, eller inte. En buss är dessutom redan klar, nämligen “Dads and lads“. 16 februari är datumet och priset för resan är endast 250 spänn.

Bussarna lämnar Klocktornet vid 10.30 och kommer fram till Stadshotellet runt 13.00. Anmäler dig till resan gör du via vår webblösning eller på hemmamatcherna i hockeyn. Vi finns i båset utanför A19.

OBS!

– Före avresa måste du ha blivit medlem i Järnkaminerna för 2013, har du inte blivit det kan du bli det här. Om du inte har hunnit få ditt kort än räcker det med att du tar med dig betalningsbekräftelsen
– Matchbiljetter ingår INTE i resans pris och man är ej heller garanterad biljett när man åker med bussarna, dessa får ni ordna själva. Boka bortastå på Ticnet.

Sektion A är det som gäller för sittplats och för att boka biljett måste du kontakta Karlskogas kansli på epost [email protected] eller telefonnummer 073-988 10 60.

Det är nu vi kavlar upp ärmarna. Det är nu vi visar hjärtat. Det är nu vi lägger i växeln ingen annan familj än Djurgårdsfamiljen har. Vi SKA upp i år och alla vet att när DIF har fått igång maskineriet, då kan ingen stoppa oss!

Skriv upp dig idag så ser vi tillsammans till att knipa tredjeplatsen!