DIFpodden #1.2 – “Han är nutidens Lasse Anrell”

Avsnitt1-22

 

Hoppas ni tyckte att del 1 var bra. Här kommer som utlovat del 2 av 2.  Varför försvinner våra talanger i J-lagen och vilka junisar är våra nästa storstjärnor? Här får vi bland annat veta vad paneldeltagarna tycker om Viasat och S24s produktioner.Vi får veta vad panelen tycker om mediapersonerna som bevakar våra matcher i Allsvenskan. Det snackas om Simon Tibbling och annat smått och gott.

Längd podcast: 54:34

I premiäravsnittet får vi lyssna till programledarna Nils (@Thenilsdc) och Olle, som tar ett snack med Joel Lillbroända (@JoeLills), Olof El Sharif (@Orlaf_10) samt Robin (@r_frediksson) som ger sin syn på hur DIF Hockey egentligen har presterat den här säsongen.

Vi tar gärna emot kritik på det första avsnittet. Ris eller ros? Vad ska vi förbättra? Hur var ljudet? Vad störde ni er på?

Ni följer oss på Twitter genom @DIFpodden och diskuterar under hashtaggen #DIFpodden

Gilla oss gärna på facebook.com/DIFpodden.

Har ni frågor kontaktar ni oss på podcast@jarnkaminerna.se