Tre bussar fyllda – bortapremiären sätter tonen!

Dela gärna!

Söndagen den 31 mars börjar äntligen Allsvenskan. Djurgårdsfamiljen beger sig till södra Sverige för att sno poäng och heder från Helsingborgs IF. Vi djurgårdare har en lång och stolt tradition att vara många på bortapremiärer. Skriv upp dig!

Priset är endast 300 kronor för de 10 första bussarna, därefter 400:-. Ett sjukt bra pris och ett kvitto på att ju fler som lägger till supporterhundringen – desto billigare priser för JKs resenärer.

KÖP DIN RESA HÄR

JK har gång på gång undersökt möjligheten att arrangera ett tåg. Den här gången anser reseklubben att det inte går att genomföra, men vi är hoppfulla om att kunna arrangera tågresor i framtiden.

Innan avresa måste du först ha löst ditt medlemskap i JK. Har du inte gjort det innan du kliver på bussarna kommer du helt enkelt inte med. Medlemskap löser du här och lägg gärna till supporterhundringen så kan vi hålla ruskigt låga priser hela säsongen. Om du inte fått ditt medlemskort än behöver du inte fylla i “medlemsnummer”-fältet när du bokar din resa. Tills dess att du fått kortet i handen gäller din bekräftelse som medlemskort.

Matchstarten är 17.30 och bussarna kommer att avgå från Stadion mellan 04.00 och 06.00. Exakta tider kommer när vi närmar oss premiären.

Förra året drog 17 JK-bussar och drygt 2000 snedresenärer på premiär i Borås och färgade hela staden blårandig. 10 bussar står bokade i år, kommer vi behöva boka fler även den här gången? Än så länge är tre bussar fulla och fler är på gång. Det är i den här matchen vi sätter ribban för resten av säsongen, det är den här matchen du inte vill missa.

Skriv upp dig idag och börja räkna ner. Vi ses i Helsingborg!