Premiärresa: Helsingborg 31/3 – 300 kronor!

Dela gärna!

 

Årets bortapremiär som ingen får missa går av stapeln söndagen den 31 mars mot Helsingborg borta. Inga ursäkter godtages för att missa en bortapremiär med Djurgårdsfamiljen, speciellt inte när måndagen är en röd dag (annandag påsk).

Priset är bara 300 kronor. Detta är det första beviset på att ju fler som lägger till supporterhundringen – desto billigare priser.

KÖP DIN RESA HÄR

Förra året drog 17 JK-bussar på premiär i Elfsborg, 10 bussar står bokade detta år, kommer vi behöva boka fler även den här gången?

JK har gång på gång undersökt möjligheten att arrangera ett tåg. Den här gången anser reseklubben att det inte går att genomföra, men vi är hoppfulla om att kunna arrangera tågresor i framtiden.

Senast vi hade Helsingborg i premiär var som nykomlingar i allsvenskan 2001 och med dåtidens mått var vi ganska många men det är ingenting mot vad vi kommer bli nu.

Du måste ha löst ditt medlemskap i JK innan avresa för har du inte gjort det innan du kliver på bussarna kommer du helt enkelt inte med. Medlemskap löser du här och lägg gärna till supporterhundringen så kan vi hålla ruskigt låga priser hela säsongen.

Matchstarten är ännu inte spikad men bussarna kommer troligtvis att avgå från Stadion mellan 04.00 och 06.00.

Vad? Fotbollspremiär!

Var? Olympia, Helsingborg

Pub? Info kommer

Pris på JK-bussar? 300:- för dom 10 första bussarna, därefter 400:-

Matchbiljetter: Info kommer.

Missa aldrig en bortapremiär – fira blårandig påsk i Helsingborg!