Köp medlemskap i JK 2013

Dela gärna!

Nu har vi börjat sälja medlemskapet i Järnkaminerna för 2013. Förnya din plats i Sveriges bästa supporterförening.

 

Är du Djurgårdare, gammal som ung, sittande eller stående och redo att stötta DIF alltid oavsett, i ur och skur? Då vill vi att du ska vara en av våra tusentals medlemmar. Även om vår medlemsbas består av Djurgårdare på ståplats så innebär det inte att du per automatik blir eller måste vara en klackmänniska när du är medlem i Järnkaminerna.

Att vara medlem i Järnkaminerna innebär att du stödjer en hårt arbetande supporterförening som gör allt för Djurgårdens bästa.

Som medlem i Järnkaminerna får du tillgång till service och förmåner som har anknytning till DIF. Exempel på detta är billiga resealternativ till bortamatcher, såväl inrikes som utrikes. Vi har även förhandlat fram riktigt förmånliga priser på biljetter (läs mer om säsongskort i klacken 2013 och de otroligt bra priserna som enbart gäller medlemmar i Järnkaminerna 2013).

Det största och viktigaste arbetet Järnkaminerna gör är dock allt samarbete och administration i form av planering och kontakter med moderföreningen DIF, motståndarorganisationer, media, Polisen och andra myndigheter. Ett oglamoröst och tidskrävande arbete som är en förutsättning för att vi ska kunna hålla ihop och tillsammans ge vårt älskade Djurgår’n bästa möjliga stöd.

Här hittar du all info du behöver för att bli medlem redan i dag.

Medlemskorten kommer till oss först i mitten av december och kan då börja delas/skickas ut.

Vill du direkt köpa medlemskap via webben kan du använda dessa länkar:

OBS! I år kan du lägga till “Supporterhundringen”, ett bidrag direkt till Fabriken och Reseklubben. Välj då alternativet “Medlemskap + Supporterhundring”. Läs mer här.