Färre men värre!

Idag är dags för det sista bortaderbyt mot Gnaget på Råsunda. Förutsättningarna är ganska enkla, vi kommer vara färre men vi ska vara så mycket värre! 

Derbyna mot gnaget är säsongens viktigaste matcher och just i bortaderbyna brukar vi vara ritkigt bra på läktaren. Alla sångvilliga Djurgårdare samlas på den södra läktaren och ikväll är det upp till var och en att ta fram det lilla extra på läktaren. Det snackas ofta om Utrecht eller Partizan-stämning, efter den galna stämningen som vi skapade på Råsunda i de europamatcherna. Ikväll är det dags att skapa nya minnen och nya referensramar.

Det är dags att leverera en stämning som vi för alltid kan prata om. Så släpp loss på läktaren, låt kärleken till DIF och hatet mot Solna aik flöda. Ta ditt ansvar och sjung fram DIF till tre poäng!

Sjung högt, stå upp, för Djurgården!