Supporterintervjuer inför Kalmar: Luro1 och Johan

Dela gärna!

Nick (JK-forum): Luro1
Ålder: 19

Varför ska du med på tåget till Kalmar?
– Den här bortapremiären är ingenting jag vill missa och ett tåg med hundratals blåränder känns som det givna alternativet. Fest, sång och senare invasion av Kalmars nya arena, där vi förhoppningsvis agerar party poopers. Oavsett resultat kommer det förstås att bli en minnesvärd resa.

Vad är din erfarenhet av JK-resor?
– Jag har fått många nya vänner på resorna, särskilt under förra säsongen. Så gott som alla är väldigt tillmötesgående och även fast det låter aningen klyschigt känner man sig verkligen som en del av en familj. Jag ser verkligen fram emot många resor i år.

Vad är din uppmaning till de som inte skrivit upp sig på tåget än?
– Det är bara bortapremiär en gång per år. Upplev den med så många Djurgårdare som möjligt, det vill säga genom att åka med det här tåget. TUFF TUFF!

* * *

Namn: Johan
Ålder: 27

Varför ska du med på tåget till Kalmar?
För att det är bortapremiär och det kommer vara minst sagt galet! Säg så här: varför man inte ska åka med på tåget till Kalmar?

Vad är det bästa med bortaresor i allmänhet?
Samlingarna. Vännerna. Sångerna. Djurgårdsfamiljen. Anekdoterna.

Vad är din uppmaning till de som inte skrivit upp sig på tåget än?
Vissa Djurgårdare är redan där, hör och häpna. Snacka om att gå in för bortapremiären! Säsongen 2011 kommer bli bortmatchernas återkomst, hur kan man då missa premiären. Alltid kul att besöka en nybyggd arena och sätta standarden för hur en bortaklack ska låta. Sång, dans och en och annan öl kommer göra resan till en bra start på säsongen!