Gammal i styrelsen: Viktor Adolfsson

Dela gärna!

Hur har du upplevt din tid i styrelsen hittills?

– Under det år jag suttit i styrelsen har det hela tiden känts ganska stressat, det har funnits lite tid över till att verkligen utveckla saker och ting inom och runt JK. Men när det verkligen brunnit har vi oftast klarat oss ändå.

Vad hoppas du kunna göra annorlunda 2011?

– Jag hoppas att vi äntligen ska kunna forma en riktig hemsidesredaktion så att styrelsen får mer hjälp när det gäller att skriva texter m.m. Det är också en riktigt bra inkörsport till organisationen – jag kom själv in så i JK.

Målsättning inför 2011?

– Det viktigaste är fler resor, varav två-tre riktigt feta under fotbollssäsongen, samt att vi börjar öka i medlemsantal igen. Det behöver inte gå från 1100 till 2000 men jag vill se en positiv trend.

Ditt bästa DIF-minne?

– Finns mycket att välja på men jag måste säga sista kvalmatchen 2009. Minns bäst att jag hamnade längst ner i en hög av polare efter Tauers 1-0 och när slutsignalen gick hoppade jag ner från räcket och pajade knäet när jag landade (tog nästan ett år för det att bli helt bra..) men haltade in på planen och kramade Andrée Jeglertz och Boyd Mwila. Där på innerplan var det så otroligt mycket kärlek, riktigt skönt efter en usel säsong.