Medlemskapsförsäljningen för 2014 är nu stängd. Medlemskapen i Järnkaminerna för 2015 släpps i december. Mer info kommer i våra kanaler.

Har du frågor gällande ditt medlemskap kan du maila oss på medlem@jarnkaminerna.se

Är du Djurgårdare, gammal som ung, sittande eller stående och redo att stötta DIF alltid oavsett, i ur och skur? Då vill vi att du ska vara en av våra tusentals medlemmar. Även om vår medlemsbas består av Djurgårdare på ståplats så innebär det inte att du per automatik blir eller måste vara en klackmänniska när du är medlem i Järnkaminerna. Att vara medlem i Järnkaminerna innebär att du stödjer en hårt arbetande supporterförening som gör allt för Djurgårdens bästa. Järnkaminerna är inte namnet på klacken, Järnkaminerna är namnet på den supporterskara som stödjer Djurgården såväl borta som hemma, på både sitt- och ståplats.

Som medlem i Järnkaminerna får du tillgång till service och förmåner som har anknytning till DIF. Exempel på detta är billiga resealternativ till bortamatcher, såväl inrikes som utrikes, rabatter på mat och dryck i samband med DIF:s matcher, särskilda eller rabatterade souvenirer, medlemstävlingar med DIF-priser på hemsidan m.m.

Det största och viktigaste arbetet Järnkaminerna gör är dock allt samarbete och administration i form av planering och kontakter med moderföreningen DIF, motståndarorganisationer, media, Polisen och andra myndigheter. Ett oglamoröst och tidskrävande arbete som är en förutsättning för att vi ska kunna hålla ihop och tillsammans ge vårt älskade Djurgår’n bästa möjliga stöd.

Axplock om Järnkaminerna

  • Järnkaminerna är en av Sveriges största supporterföreningar och har varit det i många år
  • Järnkaminerna har Sveriges bästa Reseklubb som genom åren kontinuerligt anordnat billiga resealternativ till bortamatcher
  • Järnkaminerna bidrar varje år med ekonomiska medel till tifoverksamheten
  • Järnkaminerna har haft Sveriges i särklass bästa supportersajt sedan starten av hemsidan 1998
  • Järnkaminerna sköter all kontakt med Djurgården, media, motståndare, Polisen och andra myndigheter å supportrarnas vägnar i symbios med DIFs SLO:er

Medlemsförmåner

Klicka här för att komma till alla våra medlemsförmåner.