Alltid oavsett – för evigt Djurgården

Dela gärna!

Världens finaste förening möter på måndag den klubb som står för ondska, hybris och hela två guld sen Hitler gick in i Polen. Världens finaste förening kräver att du kommer till Råsunda och håller Djurgårdsfanan högt. Vi ska aldrig vika oss. Minns hur vi sjungit ut packet på deras arena, även om SvFF vill kalla det för “hemmamatch” för oss.

Minns känslan av att krossa gnaget. Finns det något bättre? Förmodligen känslan att krossa gnaget i kombination med att fullständigt sjunga ut de galgälskande bajenkopiorna på motsatta sidan. Känslan av att mullra “Oh when the Saints” eller “På Alberget 4A” så högt att inte ens den mest frenetiska gnagartrumman hörs.

Det är det här det handlar om. Vi ska stödja Djurgår’n, alltid oavsett. Det behövs mer än någonsin nu när våra resultat uteblir. Djurgår’n är inget du tar på dig när du vaknar och slänger av när det passar. Djurgår’n är resan och målet, det är för Djurgår’n vi finns. “Alltid oavsett” är ord som betyder något. Det handlar om att vara DIF 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Det är att aldrig, aldrig låta pack, vrak eller sidledshoppande skåneultras rubba oss. Det är att resa land och rike runt för att följa vårt lag – från Skåne till Solna.

Att vara DIF är att alltid önska sig en förnedring av gnaget och att alltid vilja sjunga ramsan en gång till, lite högre. Att vara DIF är att göra allt för sitt lag, alltid oavsett. För evigt Djurgården.

KROSSA GNAGET!