Årets helg redan i mars

Dela gärna!

Lördagen den 13 mars möter vi rekordjägarna Frölunda Indians i Scandinavium. En arena som ofta omtalas för sin härliga stämning, där supportrar från fyra-fem olika fotbollslag samlas under en och samma indianflagga. Det är hög tid att Djurgårdsfamiljen intar Scandinavium och visar att stämning är mer än att banka trumma. JK kommer i dagarna att få upp 600 biljetter till sektion M och L (info kommer om var dessa kan köpas). Säkerligen kommer dessa biljetter gå åt snabbt och då rekommenderar vi att boka biljetter på egen hand till sektionerna N och K (via Ticnet).

Dagen efter, söndagen den 14 mars, spelar vi allsvensk premiär mot Häcken. Allsvenskans förmodligen tråkigaste lag kommer få finbesök utöver det vanliga när ett stort antal Djurgårdare sluter upp för att dra igång årets Allsvenska med en stor och taggad Djurgårdsklack på bortaplan. Biljettinfo kommer inom kort.

Det är alltså hög tid att boka din resa till Göteborg. Många har redan köpt tågbiljetter och du kan räkna med att de flesta tågen ner på lördag morgon och upp på söndag kväll kommer att vara fyllda med blåränder. Funkar inte tåg så rekommenderar vi buss (t.ex. via Swebus) eller flyg. Järnkaminerna ser just nu över möjligheten till att få iväg JK-bussar och ber att få återkomma med info angående detta.

Att kunna se två Djurgårdsmatcher på bortaplan under samma helg händer inte ofta. Missa inte chansen till en grym Djurgårdsupplevelse – boka resa och boende nu!

Läs gärna reseguiden om Göteborg för mer information om denna bruksort på västkusten. Där hittar du också förslag på hotell och vandrarhem. Oavsett var du bor kan du räkna med att få sällskap av andra Djurgårdare – i mars 2010 blir Göteborg blårandigt.