ÄNTLIGEN PREMIÄR – detta gäller!

Dela gärna!

Nu är det äntligen dags. Allsvenskan ska kicka igång. Kim är tillbaka, Djurgårdsfamiljen känner hoppet fylla hjärtat och lungorna. Nu släpper vi ut allt på läktarna och bara kör!

Dra med en polare!

Någon osäker som väntar på att köpa de sista biljetterna. Övertyga! Köp biljetter åt dem! Fyll hela arenan! Köp biljett här!

Storsamling på En Arena

Inför matchen samlas Djurgårdsfamiljen på områdets enda DIF-hak – En Arena på Palmfeltsvägen 1 mitt emot Globens t-banestation. Det blir intervjuer med JK och Sofialäktaren-representanter om 2017 och vi får dessutom besök av Haris Radetinac.

Souvenirkampanj – skynda och fynda!

De här tre tröjorna hör bland storsäljarna – men det finns en del exemplar kvar. Därför har vi nu sänkt priset till 370 kronor för premiären. Se till att dyka upp på En Arena eller vid vår souvenirförsäljning bakom Sofialäktaren och köp en ny tröja inför det stundande fotbollsåret.

Gå tidigt – var på plats tidigt!

JK uppmanar alla att lämna En Arena och andra samlingsställen redan vid 18.00 för att kunna vara inne på arenan SENAST 18.30. Det kommer att bli ett grymt tifoarrangemang om alla är delaktiga så det är viktigt att ALLA är på plats i tid. Inne på läktarna ska vi skapa ett sjukt drag redan på uppvärmningen – det förtjänar våra krigare.

100 procent inställning!

En fullsmockad Sofialäktare med understöd av hela jävla Stockholmsarenan. Det är det vi ska uppnå på måndagskvällen. ALLA ska stå upp hela matchen och sjunga in bollen för Djurgår’n. Det kommer att skapa det sjukaste draget någonsin.

SJUNG FÖR GAMLA DJURGÅR’N!