Ni som inte förnyat – håll utkik i brevlådan!

Dela gärna!

Vi är redan i mitten av januari snart 1800 medlemmar, bästa någonsin den här tiden på året! Det är dock fortfarande cirka 2000 medlemmar som inte förnyat för 2017 och därför skickades på onsdagen en pappersavi ut till dessa.

Kuvertet från Föreningshuset visar vår sköld i ”fönstret” och med finns ett brev från vår ordförande Viktor Adolfsson samt en vanlig betalningsavi. Det räcker att betala in denna på lämpligt sätt för att förnya medlemskapet för 2017.

E-faktura

Om du betalar via din internetbank kommer du att få alternativet att nästa år få avin som en e-faktura direkt i banken. Mycket smidigt, och det rekommenderas!

Förnya senast den 25:e januari!

Avin kommer ha ett senare förfallodatum, men om du förnyar senast den 25:e januari kommer du att få förtur till att boka tåget till bortapremiären mot Häcken den 9 april. Förnya i tid!

Andra sätt att förnya

Det går fortfarande bra att logga in på ”Mina sidor” och under fliken ”Ekonomi” förnya medlemskapet. Det går även att förnya på plats på Hovet under de kommande hockeymatcherna. Detta görs i vårt bås utanför A18.