Klassisk Östrasamling inför DIF-Leksand

Dela gärna!

Nästa lördag, den 10 december, väntas ett utsålt Hovet och en viktig match mot Baj…Leksand. Inför matchen uppmanar vi ALLA att köra en klassisk samling på allas vårt Östra station som en del av att fortsätta JK:s 35-årsfirande.

Berit bjuder som brukligt på god mat och stora öl. Så passa på att samlas på vårt andra hem, det är inte alltid man får chansen att göra det inför match nuförtiden. Som en present till alla JK- och Blue Saints-medlemmar som kommit till Östra genom åren bjuds de som kommer dit på flasköl för just 35 kronor, samt en flasköl och en pytt i panna för bara 100 spänn.

Nostalgi, återupptäckt eller en helt ny upplevelse – det spelar ingen roll vad anledningen är men du SKA dyka upp på Östra den här dagen. Vi kör från 11.00 när baren öppnar till cirka 14.30-15.00 då det bär av mot Hovet.

Berit fixar precis som till många av fotbollsmatcherna bussar men för att dessa ska rulla krävs att alla som vill åka med förbokar biljett. Detta görs via telefon på 08-612 00 14 där man även kan boka bord om man vill äta.

Matchbiljetter

Hovet är i princip redan utsålt men klacken har utökats en del och det finns ett fåtal biljetter kvar där. Dessa går att köpa här.

ALLA TILL ÖSTRA!

 

Du har väl inte glömt att fixa ditt medlemskap för 2017 i Järnkaminerna? Så här gör du.

ostra_toppbild_0