Nu lyfter vi stämningen tillsammans!

Dela gärna!

Ända sedan farsan tog med mig till Globen när jag var fyra-fem år har jag varit fast. Jag växte upp på en arena där det aldrig var självklart med en vare sig stor eller högljudd klack. Sedan några år tillbaka har vi snarare blivit bortskämda med det.

Även om vi i våra bästa stunder fortfarande har Sveriges överlägset bästa aktiva publik behöver vi tillsammans vända utvecklingen. De två senaste säsongerna har stämningen blivit gradvis sämre och vi måste alla hjälpas åt för att det ska vända igen.

Gör vad du kan: Hetsa en tveksam polare till att gå på fler matcher. Få den tysta personen bredvid dig att sjunga. Bjud med dig den där Djurgårdspolaren som säger att den mest gillar fotboll.

Vi i Järnkaminerna ska fortsätta göra vad vi kan. I år kommer vi satsa på att försöka få till fler organiserade bortaresor då vi bland annat har många lördagsmatcher på bortaplan. Färjestad borta den 3 december kan ni redan nu boka in. Premiären i Leksand ordnade vi buss till för endast 120 kronor med lyckat resultat.

En supporterförening är dock ingenting utan sina medlemmar. Alla som har ett intresse av att få igång stämningen på Hovet och som själva är villiga att lägga ned tid och kraft för att bidra får gärna engagera sig hos oss. Vill du hjälpa JK och hockeyn? Hör av dig till [email protected].

Jag vet att vi kan skapa en hype som vänder utvecklingen framåt. Som etta i klassen kan man inte slappna av utan måste ständigt hålla sig i form. Nu lyfter vi stämningen på Hovet tillsammans!

Jag tänker i alla fall aldrig svika den där femåringen som stod på Globen och drömde om läktarsånger som då sällan ekade i arenan. 

KÖP BILJETT TILL HEMMAPREMIÄREN!

Viktor Adolfsson
Ordförande

(En tidigare version av den här texten har publicerats på DIFhockey.se)

DIF på Hovet