Säsongspremiär – se DIF på Hovet ikväll!

Dela gärna!

På söndagskvällen drar hockeysäsongen igång på riktigt när CHL inleds för DIF:s del med ett möte med franska Rouen Dragons hemma på Hovet.

Det är ett i många delar nytt Djurgårdslag som ställs på benen men kvar finns trotjänare och kulturbärare som Henrik Eriksson och Micke Ahlén. Dessutom blir det intressant att se nyförvärv som Jeff Tambellini, Calle Ridderwall och Alexander Urbom.

Alla nya och gamla DIF-spelare går alltså att se och vi hoppas att så många som möjligt tar sig till Hovet ikväll, matchstart är 19.00.

Biljettinfo

Alla säsongskortsinnehavare ska ha fått information om sina biljetter till CHL via mejl i fredags från adressen [email protected].

Skulle du mot förmodan inte ha fått det kan du få hjälp vid entré 13.

För dig som inte köpt säsongskort än så går det att köpa lösbiljett till matchen men också ett prisvärt paket för båda hemmamatcherna i CHL:s gruppspel. Läs mer och köp biljett via DIF Hockeys hemsida.

Upptaktsträff för säsongare

Inför matchen, klockan 17.30, hålls även en upptaktsträff för säsongskortsinnehavare.

Läs mer om den och anmäl dig här.

MISSA INTE:

JK uppmanar till resa till bortamatchen mot Rouen den 10 september, där vi även ska ordna någon form av samling. Läs mer och köp matchbiljett till bortamatchen här.

TILLBAKS IGEN PÅ GAMLA HOVET!

difhockey