Fyll bussen till Malmö och boka Elfsborg!

Dela gärna!

Efter två riktiga invasioner med nästan 4 000 Djurgårdare i Örebro och 2 000 i Gävle är det upp till bevis på bortaplan. Söndagen den 24 april spelar DIF i Malmö och torsdagen därefter i Borås mot Elfsborg. Köp din resa idag!

Efter två nära resor med riktigt bra följen på båda så snackar alla åter om vårt fantastiska stöd på bortaplan.

Malmö 24/4

Malmö står näst på tur att få njuta av vår skönsång, söndagen den 24 april klockan 15.00 skall vi vara riktigt, riktigt många därnere. Det finns endast en handfull platser kvar för det mycket billiga priset 395 kronor för medlemmar.

Avresa 05.00 från Klocktornet.

Priset för icke medlemmar är 555 kronor men då ingår medlemskap.

OBS! Medlemmar bokar via “Mina sidor”, logga in här.

SKRIV UPP DIG TILL MALMÖ HÄR!

Elfsborg 28/4

Redan på torsdag den 28 april så är det sedan dags att åka till postorder-byn Borås och ge våra järnkaminer på plan energi till en viktig trepoängare. Priset för medlemmar är 360 kronor och för dig som inte ännu blivit medlem kostar det 520 kronor.

Avresa vid 12.30-13.00 från Klocktornet (info kommer).

OBS! Bokning måste ske senast måndag och vi behöver en del uppskrivningar för att kunna fylla en buss.

Landsort?

Är du landsort och vill hoppa på efter vägen på båda resorna, välj ditt alternativ så tar reseklubben sen kontakt med er via mejl.

Fräscha bussar

Som ni säkert märker har kvalitén höjts avsevärt på våra bussar och våra resenärer har svarat med att sköta bussarna som sig bör, festa med värdighet och sett till att bussarna lämnats efter avslutad resa i gott skick. Cred till alla er som åkt med nu och fortsätt i samma still så fortsätter vi med bra bussar.

OBS! Medlemmar bokar via “Mina sidor”, logga in här.

SKRIV UPP DIG TILL ELFSBORG HÄR!

Land och rike runt!

IMG_0546