Fler medlemmar än 2015 – hjälp oss värva fler!

Dela gärna!

På tisdagen passerade Järnkaminerna fjolårets antal medlemmar, 2736. Nu är ni 2758 som blivit medlem i Järnkaminerna för 2016. 

Med hjälp av vår medlemsavgifterna, vår allra viktigaste intäkt, kan vi se till att göra servicen och förmånerna bättre och bättre för alla medlemmar. I och med att vi redan i början av april är över 2700 medlemmar har vi kunnat säkerställa en bättre standard på våra bussresor.

Samtidigt har vi trots det kunnat bibehålla förmånliga priser för alla de som vill resa med JK land och rike runt.

Fortfarande finns det väldigt många Djurgårdare som ännu inte förstått värdet av ett medlemskap i Järnkaminerna. Som räkneexempel kan vi säga att cirka 2700 medlemmar till skulle innebära ungefär 300 000 kronor rakt in i Järnkaminernas verksamhet för resor, medlemsaktiviteter och souvenirer. Det skulle i sin tur leda till bland annat bättre service, medlemssouvenirer, billigare resor och fler Djurgårdare på plats när DIF spelar på bortaplan. Det vill väl alla Djurgårdare ha?

Därför ber vi nu er som redan är medlemmar att värva minst en kompis som ska bli medlem i Järnkaminerna. Med ert stöd kommer vi kunna ta Djurgårdsfamiljen och vår supporterkultur till nya höjder.

BLI MEDLEM HÄR

JK:s två bussar på väg till Gävle i söndags.
JK:s resenärer på vägen till Gävle i två fräscha bussar från Interbus i söndags. Foto: Samuel Schött.