Äntligen – idag ses vi på Sofia igen!

Dela gärna!

Den överjävligt sega väntan är över. Idag inleder vi säsongen hemma mot norska Ålesund och med över 6000 plåtar sålda (riktigt bra för en träningsmatch!) har vi alla förutsättningar för att göra denna dag till en fest. Vi kan också ge blåränderna en skjuts och bra start på säsongen som börjar på allvar tidigare än vanligt i Svenska Cupen den 6:e mars då Bajen gästar Stockholmsarenan, som du köper biljett till här.

Uppmaning:

Slut upp på Sofia – Back to the klack är vad som gäller, gamla klackrävar på Slaktis uppmanas ställa sig på Sofia denna dag. Tillsammans ser vi till att skapa ett satans drag på Sofialäktaren och lägger ribban högt inför fortsatta säsongen.

Happy hour och bra DJ i baren

I baren är det happy hour mellan 13.30-14.30, vilket innebär halva priset på allt, och ett par supportrar agerar DJs. Med andra ord: var på plats i tid och släpp loss!

Souvenirer och festbiljetter

JK finns på plats i baren och säljer halsdukar och medlemskap. UCS finns på plats och säljer biljetter till 125-årsfesten den 12 mars och en del souvenirer. I halvtid återfinns vi på samma plats som vanligt, det vill säga över Sofialäktaren.

DIF Dam

Redan 12.00 spelar nyuppflyttade DIF Dam mot finska Ilves. Var på plats i tid och stötta damerna!

SJUNG HÖGT FÖR BLÅRÄNDERNA!

ebb820e04e2f7eed10071c03f999b8c5