Över 1200 medlemmar redan – nu satsar vi ännu hårdare!

Dela gärna!

Under Djurgårdens 125:e år satsar vi stort på medlemsbiten i Järnkaminerna och redan nu har vi nått upp till över 1200 medlemmar – den största siffran någonsin i januari.

I november förra året skickade vi ut cirka 6000 digitala inbetalningsavier till nuvarande och före detta medlemmar i Järnkaminerna. Vi ser dock fortfarande många som inte betalat in medlemsavgiften så nu går medlemskampanjen in i fas 2.

Under början av den här veckan har en inbetalningsavi kommit hem med posten som man kan betala enkelt och smidigt via sin Internetbank. Observera att det fortfarande går att bli medlem direkt via nätet eller på match, då är det bara att ignorera avin. Detsamma gäller om du redan blivit medlem.

2015 slutade medlemssiffran på cirka 2700 medlemmar och vi VET att den engagerade skaran Djurgårdare är mycket större än så som garanterat tjänar på ett medlemskap i JK både direkt och indirekt.

En stor medlemsbas ökar inflytandet i viktiga frågor hos vår moderförening, olika myndigheter som vi kommer i kontakt med samt givetvis även i dom stora gemensamma frågorna i Supportersverige, bland annat via vårt engagemang och medlemskap i Svenska fotbollssupporterunionen, SFSU.

Den andra delen är den rent ekonomiska, med en stark ekonomi så kan vi fixa fler aktiviteter för er medlemmar, billigare bortaresor och andra arrangemang i föreningens namn.

Vad väntar dig som medlem i Järnkaminerna

Vi har precis investerat i ett nytt medlemssystem som gör det enkelt, effektiv och väldigt tidsbesparande att administrera medlemsregistret och servicen till våra medlemmar. Den tidsbesparingen kan nu istället användas ännu mera till att utveckla läktar- och supporterkulturen kring Djurgårdens IF.

Det innefattar allt från förhandlingar om säsongskort och biljettpriser till utökade medlemsförmåner och medlemsaktiviteter. Alla medlemsförmåner hittar du under “Mina sidor” när du loggar in hos Föreningshuset.

Nya souvenirer beställs i detta nu, minst en fest planeras, reseklubbens arbete inför 2016 (med bland annat tåget till Frölunda) börjar ta form och vi jobbar hårt på fler förmåner för dig som medlem.

Vad gör jag om jag inte fått någon avi hem med posten?

Har du inte fått någon avi så har du förmodligen inte funnits med i dom registrena som vi läst in i det nya medlemssystemet. Självklart vill vi ha dig som medlem ändå och då finns det två sätt att betala medlemsavgiften på.

1. Surfa in på https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/blimedlem och betala din medlemsavgift med kort. Fungerar på surfplattor, mobiltelefoner och datorer.

2. Betala medlemsavgiften på hemmamatcherna, vissa bortamatcher eller på andra av föreningen arrangerande arrangemang. Håll även utkik på vår hemsida och sociala medier för vi finns ofta representerade på olika arrangemang som andra grupperingar i Djurgårdsfamiljen arrangerar.

Att tänka på

Järnkaminerna är en förening som är öppen för alla Djurgårdare oavsett läktartillhörighet eller medlemskap i andra läktargrupper. Vår representation och målgrupp riktas dock i första hand mot ståplatspubliken och övrig aktiv sjungande Djurgårdspublik. Tillhör du inte den kategorin idag så hoppas vi att ett medlemskap engagerar dig lite mer än vad det gör idag. En kokande Djurgårdspublik oavsett var man befinner sig på arenorna där Djurgår’n lirar är ett av våra huvudmål.

Även om du inte nyttjar så många saker eller aktiviteter som Järnkaminerna arrangerar så är ditt medlemskap givetvis ändå oerhört viktigt. Du hjälper dina Djurgårdsbröder och Djurgårdssystrar att exempelvis åka billigare på bortaresor mm så även om du sitter hemma framför tv:n och kollar en match så har du då ändå bidragit till ett starkt Djurgårdsfölje på plats.

Med det sagt så hoppas vi att få se dig som medlem i Järnkaminerna inom kort och att vi tillsammans lyfter vårt älskade Djurgårdens IF mot nya framgångar, ära och berömmelse 2016.

/ Järnkaminernas styrelse

jkbild