Hej bönder – vi är DIF

Dela gärna!

På torsdag möter vi Brynäs på Hovet. På lördag kommer Skellefteå på besök. Båda lagen kommer ha ett stort bortastöd och det är vår plikt att skapa en bra stämning i klacken.

Efter en skön seger borta mot Malmö är DIF för första gången på länge uppe på slutspelsplats. Närmast väntar dessutom två hemmamatcher mot Brynäs på torsdag och Skellefteå på lördag.

Senaste hemmamatchen mot Luleå slutade tyvärr med förlust men stämningen var i varje fall något bättre än de senaste matcherna. Fler och fler försöker få igång klacken och vi hade bättre variation i sångerna.

På torsdag och lördag är det dags att lägga in en ny växel. Vi är då inne i december och då ska vår stämning få ytterligare ett lyft.

Både Brynäs och framför allt Skellefteå kommer att komma med mycket folk och det är sjukt viktigt att vi fyller våra läktare och ser till att sjunga ut dem efter noter. Hej bönder – VI ÄR DIF!

Samtliga personer som köpt klackbiljett tidigare i år kommer att få ett erbjudande från DIF till matchen mot Brynäs. Till båda matcherna finns dessutom ett erbjudande till Järnkaminernas medlemmar, som kommer att mejlas ut. Håll utkik!

Övrig biljettinfo hittar du här – köp biljett idag!

ALLA TILL HOVET

rogle